1. A héten az Iroda hétfőn, kedden és csütörtökön tart nyitva, a szokott dőben. 2. Hívjuk minden, már legalább egyszer beoltott hívünket a szentmisékre! 3. A szokott járványügyi intézkedések - maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás, kézbe áldozás - érvényben maradnak! 4. Május hónapban minden esti szentmise után elimádkozzuk a Loretoi Litániát. 5. A héten május 5-én, szerdán, kivételesen elmarad a szentmise, mert egy temetést kell elvégeznünk. 6. A perselyadományokat a misék végén, a templom-bejáratnál elhelyzett kosarakba lehet tenni.
1. A héten az Iroda kedden 16-17 óra között, szerdán fél 9 és fél 12 között, csütörtökön 16-17 óra között tart nyitva. 2. Hívunk mindenkit a szentmisékre. Aki már legalább egy oltást kapott, attól elvárható, hogy részt vegyen azokon, legalább vasárnaponként. 3. Ráadásul, az egyéb óvatossági intézkedések is érvényben maradnak: maszkviselés, a kihelyezett kézfertőtlenító használata, távolságtartás, kötelező kézbe áldozás. A külső hőmérséklet emelkedése miatt a szellőztetés is folyamatos. 4.. Az Új Ember a múlt héten késve érkezett, de már az e hetivel együtt elérhető az újságos asztalon. 5. Jövő héten, május elsején, szombaton, az esti mise után már lesz Loretoi litánia. Hétköznapokn is az esti szentmisék után elimádkozzuk.
A bíboros úr döntése alapján április 17-től / szombatt estétől / ismét nyilvánosak a szentmisék, tehát a hívő nép részvételével történnek. További intézkedésig felmentést kapnak azok, akik nyomós okból nem mernek eljönni misére.
1. Az Iroda a héten hétfőn / fél 9 és fél 12 között /, kedden, csütörtökön / 16-17 óra között / tart nyitva. 2. Szombat estétől ismét nyilvánosak a szentmisék, ezért a gyóntatás is a régi-szokott templomi módon és időpontokban történik. 3. A járványügyi intézkedések / kötelező maszk, kézfertőtlenítés, távolságtartás, kötelező kézbe áldozás / érvényben maradnak. 4. Mindenkit hívunk a misékre, mert nem volna jó, ha "elszoknánk" az egyházi imától, az eucharisztia közös ünneplésétől. 5. A pénteki rózsafüzér ima is meg lesz tartva, s majd a májusi litániák is. 6. Az Agape majd csak akkor, ha a járványt az illetékes Hatóság "hivatalosan" befejezettenk nyilvánítja.
1. A héten az Iroda hétfőn, kedden és csütörtökön tart nyitva, a szokott időben. 2. Szombaton 11 és 12 óra között gyóntatás van a kertben. 3. Vasárnap negyed 9 és fél 9 között áldozási lehetőség van a templom előtt. 4. Adományokat átutalással / OTP számlaszámunk a honlapunkon olvasható /, vagy a templomperselybe való bedobással lehet eljuttatni. Mindenki adományát szívből köszönjük! 5. A templomi online szentmiséink a Napi Prédkáció facebook oldalunkon olvasható rend szerint érhetők el. 6. Mindenkinek kívánunk áldott Húsvéti Ünnepeket!